Saklı Cennetler

Ocak 27, 2021
Posted in Kanyon
Ocak 27, 2021 kadirxyilmaz

Doğanın Gizemli Armağanları “Kanyonlar”

Dünyanın farklı ülkelerindeki muhteşem kanyon manzaraları göz dolduruyor.

Lennox Creek Kanyonu – Yeni Zelanda

Gata Fiera Kanyonu – Kosta Rika

Artazulo Kanyonu – İspanya

Trummelbach Kanyonu – İsviçre


Empress Kanyonu – Avustralya

, , , , , , , , , ,

kadirxyilmaz

1987 İstanbul doğumluyum. Şehir merkezinde doğup büyümüş pek çok kişi gibi, gerek yaşadığım il çevresinde, gerekse yurt içi ve yurt dışında doğada yapılan tüm sporları merak ve ilgi ile takip etmişimdir. Bu merak ve ilginin temelini “Doğa ve Doğada Yaşam” sevgisi oluşturmaktadır. 2013 yılında kanyonlarla tanıştıktan sonra, yaşadığım heyecanı yıllar içinde kaybetmeden kanyon sporunu hayatımın merkezine koydum. Gerek almış olduğum temel kanyon sporu eğitimi, gerekse “V7 Canyoning Academy” online kanyon sporu kurslarına katılıp ve kanyon geçişleri sırasında uygulayarak tecrübe ettiğim tüm bilgilerilerin ışığında kanyon sporu eğitimi verip, kanyon geçişlerinde rehberlik yapmaya başladım. Böylece, keyif ile gerçekleştirdiğim bu hobiyi meslek haline getirip yaşamımda vazgeçemeyeceğim bir sayfa açmış oldum. Kanyon sporu eğitmenliğine paralel olarak teknik bir profesyonel iş dalında da ilerleme kararımdan sonra, “IRATA” eğitimini başarıyla tamamladım ve L1 iple erişim teknisyeni oldum.
benibul

Beni Bul

İple erişim hizmetleri, kanyon sporu eğitimi ve kanyon geçişleri için iletişime geçip, detaylı bilgi alabilirsin.

Telefon & WhatsApp: +90 (553) 665 44 26

Projeniz İle İlgili Problemleri Çözelim

Standart veya geleneksel yöntemler ile yapılamayan ya da astronomik maliyeti yüzünden çözülemeyen problemlerinizi iple erişim tekniklerini kullanarak çözüyor ve böylece işiniz planladığınız zaman içerisinde tamamlanmış oluyor.

Kanyon Sporu Eğitimi İle Hayallerine Ulaş

Kanyon sporu her geçen gün gelişmekte ve eğitimler bu doğrultuda güncellenmektedir. Kanyonların keşfini, boltlamasını, teknik raporunu ve haritalandırmasını yaparak tutkulu bir kanyon sporcusu olabilirsin!

Butik Kanyon Geçişleri İle Maceraya Katıl

Tadı damağınızda kalacak kanyon geçişlerine hazır olun! Kuru ve sulu kanyonları geçerek hayatınıza yeni bir bakış açısı katın ve ekip ruhunu yakalayın. Disiplin ve eğlencenin başrolde olduğu kanyon geçişleri seni bekliyor.

benibul